menu close
images

towels - heavy quality - zigzag dark green

£ 1.25
/en-gb/bath/bath-linen/bath-towels/towels---heavy-quality---zigzag-dark-green-1000015147.html Deze handdoeken zijn van zware kwaliteit en hebben leuke structuurdessins. Wat dat betekent? Dat ze van 100% katoen zijn gemaakt en dicht zijn geweven. Wel 580gr katoen per vierkante meter. Dat maakt ze lekker zacht en dik. Al onze handdoeken zijn zeer vochtabsorberend. Was de handdoeken eerst voor je ze gaat gebruiken. Na de eerste wasbeurt krijgen de handdoeken namelijk hun absorptievermogen. Gebruik liever geen wasverzachter, want daardoor drogen de handdoeken minder goed af. Was ze op maximaal 60° C en doe ze daarna in de droger op normale temperatuur. De zware kwaliteit badtextiel is verkrijgbaar in diverse maten. Van washandje tot lekker grote handdoek van 70 bij 140 cm. Ook zijn ze leuk te combineren met de zware kwaliteit handdoeken zonder structuur. Alle HEMA handdoeken speciaal voor ons gemaakt. Zo zijn ze exclusief en bewaken we zelf de kwaliteit.
£ 1.25

Variations

color :
choose variant
quantity
  • simple & secure online payment
  • free shipping on orders of £20 or more
  • original HEMA design
towels - heavy quality - zigzag dark green dark green - 1000015147 - hema
towels - heavy quality - zigzag dark green
£ 1.25
additional information

product information

Deze handdoeken zijn van zware kwaliteit en hebben leuke structuurdessins. Wat dat betekent? Dat ze van 100% katoen zijn gemaakt en dicht zijn geweven. Wel 580gr katoen per vierkante meter. Dat maakt ze lekker zacht en dik. Al onze handdoeken zijn zeer vochtabsorberend. Was de handdoeken eerst voor je ze gaat gebruiken. Na de eerste wasbeurt krijgen de handdoeken namelijk hun absorptievermogen. Gebruik liever geen wasverzachter, want daardoor drogen de handdoeken minder goed af. Was ze op maximaal 60° C en doe ze daarna in de droger op normale temperatuur. De zware kwaliteit badtextiel is verkrijgbaar in diverse maten. Van washandje tot lekker grote handdoek van 70 bij 140 cm. Ook zijn ze leuk te combineren met de zware kwaliteit handdoeken zonder structuur. Alle HEMA handdoeken speciaal voor ons gemaakt. Zo zijn ze exclusief en bewaken we zelf de kwaliteit.

  • material composition: 100% cotton
  • washing instructions: machine-washable up to 60°C, wash with similar colours, wash and iron inside-out
  • drying instructions: is allowed in the dryer
  • ironing instructions: suitable for ironing
  • pattern: graphic
  • product-id: 1000015147

click & collect at one of our stores

free shipping

when you opt for click & collect-

Click & collect orders placed before 9 pm will be ready within 3 to 4 working days. You'll receive a notification email when your order is ready for collection.

shipping costs for home delivery within Great Britain

free shipping

on orders of £20 or more

£4

shipping costs on orders less than £20

Order by 9 pm for home delivery within 3 to 4 working days. Our delivery partner is DHL and their delivery times are Mon-Fri, 9am-7pm.

delivery abroad

unfortunately this article can not be delivered abroad